Ledenverg. Sept. 2014

Op zaterdag 27 September 2014 wordt een Algemene Leden Vergadering  gepland te Wageningen. Hartenseweg 50 Wageningen om 14:00 uur ledenvergadering2

Betrokkene dient lid te zijn van de vereniging.   Aanmeldingen: info@vvvjj.nl    Onder vermelding van naam en adres gegevens en het ledennummer.

Op de ledenvergadering zal gestemd worden over de gewijzigde statuten zoals besproken op de ALV van 22 maart 2014.  En het voorstellen van de nieuwe bestuursleden van de vereniging Henry Lowe – Annette Kok. Daarnaast heeft Harm Roffel zich aangemeld om de vereniging te gaan ondersteunen.

Henry Lowe heeft zich al voorgesteld op de Ledenvergadering begin 2014. Henry is in zijn element op het gebied van juridische zaken. Henry  is een gedoopte broeder en woonachtig in Utrecht.

Annette Kok is in haar element op het gebied van secretariële zaken en heeft ervaring met secretaresse werk, is een gedoopte zuster en woonachtig in het rustieke dorpje Westmaas in de Hoekse Waard onder de rook van Rotterdam.

Harm Roffel is in zijn element als hij kan klussen met name in de jacht timmerbouw en doet sinds geruime tijd al kluswerk op de lokatie Wageningen. Harm is een gedoopte broeder en woonachtig in Ede.

De huidige voorzitter is Henk Alebregtse en in zijn element als hij administratief zaken op een rij kan zetten en op een verantwoorde wijze de financiële zaken kan ordenen. Henk is een gedoopte broeder en woonachtig in Den Haag. Lange tijd heeft hij  het meeste werk alleen moeten doen door allerlei oorzaken. Henk is blij dat er nu drie bereidwillige personen zijn gevonden die hem willen gaan ondersteunen om hun respectieve taken te gaan vervullen.

Agendapunten

1.   14.00 uur Welkom

2.   Laatste ontwikkelingen

3.   Bespreking statuten en in stemming brengen gewijzigde statuten en de nieuwe  bestuursleden.
Download statuten zoals voorgesteld op de ledenvergadering
Statuten  2014

P A U Z E

4.  Gelegenheid voor vragen

5.   15.00 uur Slot

Namens het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>